Ekerö activity space

06_Ekerö_Aktivitetspark

The 6800 square meter big activity park that is being built on Ekerö is equipped with lots of different activities funny for all ages.

Aktivitetsparken kommer att byggas i etapper. Skateparken på 650kvm i betong samt pumptracket på 780kvm i asfalt stod färdig 2019. Det första pumptracket som vi designade för Vilunda aktivitetspark blev redan välbesökt innan den hunnit invigas. Det här pumptracket på Ekerö är en vidareutveckling och framtagen tillsammans med cykelprofilen Ragnar Sylwan.

After stage one the activity park will expand with gym equipments surrounded with a running track, two playground for different age-groups, two bouldering-stones., two table tennis tables and three stations with obstacles courses for wheelchairs.

Carlark_Ekerö_Illustration

Carlark_Skatepark_View_02_ZynkaVisual_190405

CARLARK_Ekerö pumptrack

CARLARK_Ekerö pumptrack2

CARLARK_Ekerö skatepark