Ekerö aktivitetsyta

06_Ekerö_Aktivitetspark

Den 6800kvm stora aktivitetsparken som byggs på Ekerö är fullproppad med en mängd roliga aktiviteter för alla åldrar.

Aktivitetsparken kommer att byggas i etapper. Skateparken på 650kvm i betong samt pumptracket på 780kvm i asfalt stod färdig 2019. Det första pumptracket som vi designade för Vilunda aktivitetspark blev redan välbesökt innan den hunnit invigas. Det här pumptracket på Ekerö är en vidareutveckling och framtagen tillsammans med cykelprofilen Ragnar Sylwan.

Efter etapp 1 kommer aktivitetsparken utökas med gymutrustning omringad av en löparbana, två stycken lekplatser för olika åldersgrupper, två bouldering-stenar., två pingisbord samt tre stationer med hinderbanor för rullstolar.

Carlark_Ekerö_Illustration

Carlark_Skatepark_View_02_ZynkaVisual_190405

CARLARK_Ekerö pumptrack

CARLARK_Ekerö pumptrack2

CARLARK_Ekerö skatepark