Access skatepark

03_Carlark_Access skatepark_Thumbnail

Access skatepark ligger i Nässjö och stod klar hösten 2018. Den 1200kvm stora skateparken i betong är fylld med räcken och curbs enligt typen street skateboarding. De lokala skateboard-åkarna hade en tydlig vision som vi förverkligade ihop med dem.

Nässjö Skate och Bmx förening är initiativtagarna till skateparken. Föreningen består av ungdomar som åker skateboard och cyklar Bmx.

Skateparken är byggd av Nord skateparks som har 10års erfarenhet av att bygga skateparker i betong.

02_carlark_access-skatepark

Skateparken ligger i aktivitetsområdet nära sim- och sporthallen i Nässjö. I området finns även fotbollsplaner och en boulebana. På det gröna fältet planeras ytterligare anläggningar för spontana aktiviteter.

acess_skatepark_thumbnail_5x7