Bergtorpskärrets Skatepark

Bergtorpskärret är en park i Älvsjö som drabbats av regelbundna översvämningar. Sweco har utformat ett system för att kontrollera vattnet och samla upp det i ett område under den nya spången som besökare kan ta en härlig promenad över.

Utöver att lösa översvämningarna ville beställaren återställa parken med dess tidigare funktioner. I projektet har vi designat en ny skatepark i betong som ersätter den gamla skateboardanläggningen i asfalt. Vi har även ritat sittmöbler i anslutning till skateparken och skapat en entrésituation som välkomnar besökare att förbereda sig för att åka eller att bara hänga kring och kolla på åkarna utan att vara i vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s